skip to Main Content

Frequently Asked Questions

Algemene informatie

Please make sure that you also read the FAQs of each individual house below.

WAAROM KIEZEN VOOR VILLA PUGLIA?

VILLA PUGLIA is een prachtige design villa die met veel liefde en zorg is ingericht en van alle gemakken voorzien. Ontwerp en inrichting zijn ontstaan vanuit de gedachte om op een idyllische plek luxe en comfort te bieden. Relax in style! Wilt u meer weten over onze Villa klik dan hier.

DELEN WE HET HUIS MET ANDERE GASTEN?

VILLA PUGLIA is enkel exclusief te boeken, ongeacht het aantal gasten.

IS VILLA PUGLIA KINDVRIENDELIJK?

Kinderen en baby’s zijn van harte welkom in VILLA PUGLIA. In de villa zijn 2 kinderstoelen, bamboe kinderservies en een babybedje aanwezig. VILLA PUGLIA is geschikt voor maximaal 8 personen en 2 kinderen t/m 2 jaar.

IS HET HUIS TOEGANKELIJK VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING?

Geen van de kamers is oorspronkelijk ontworpen om gasten met elk type beperking te huisvesten, maar gelukkig biedt het ruime ontwerp van de villa iedereen de mogelijkheid gemakkelijk toegang te krijgen tot alle kamers. Dit wordt ondersteund door het feit dat de villa is gelijkvloers. Wel willen we u erop attenderen dat rondom het huis grind ligt.

HEB IK EEN AUTO NODIG OM NAAR DE HUIZEN TE GAAN?

Ja, we adviseren ten stelligste om een ​​auto te huren om VILLA PUGLIA te bereiken. Vanwege de locatie is een auto de beste manier om er te komen, boodschappen te doen en rond te reizen, omdat taxi’s niet zo gemakkelijk toegankelijk zijn als in de stad.

WAT IS INBEGREPEN IN DE PRIJS?

Bedlinnen, handdoeken en badlakens voor bij zwembad zijn inclusief. Ook de het eind schoonmaak en midweek schoonmaak inclusief handdoeken wissel en zwembad onderhoud zijn inbegrepen in de prijs. Bij een verblijf van langer 2 weken of langer is er een extra schoonmaak en tussentijdse wisseling van bedlinnen, handdoeken en badlakens.

HEEFT U WI-FI SERVICE IN HET HUIS?

VILLA PUGLIA heeft WiFi-service die u gratis kunt gebruiken. Ondanks dat we het beste WiFi- abonnement hebben dat mogelijk is in binnenland van Puglia dient u er rekening mee te houden dat het streamen van video’s en grote downloads niet altijd mogelijk is.

IS ER TELEVISIE?

VILLA PUGLIA heeft in de woonkamer een Sony Smart TV met Netflix functie.

ZIJN HUISDIEREN TOEGESTAAN

Huisdieren, hoe lief we ze ook vinden, zijn niet toegestaan in VILLA PUGLIA

ZIJN ER DIENSTEN DIE WE EXTRA MOETEN BETALEN?

Er worden geen extra diensten in rekening gebracht, met uitzondering van de extra diensten die we naast verhuur van het huis aanbieden. Deze zijn uitsluitend op verzoek van de gast en u wordt hier vooraf van op de hoogte gebracht. Diensten die we onder andere aanbieden zijn kook service, massages en boodschappen service. Klik hier voor een overzicht van alle additionele diensten die we voor u kunnen voor tijdens uw verblijf in VILLA PUGLIA

Daarnaast kan In het voor- en na seizoen kan het zwembad tegen een vergoeding worden verwarmd.

KAN IK EXTRA GASTEN UITNODIGEN?

Het gebruik van de villa is beperkt tot het aantal gasten dat is vermeld in de reserveringsvoorwaarde, andere mensen van buiten zijn niet toegestaan. Mocht u toch tijdens u verblijf iemand willen uitnodigen, vraag ons dan naar de mogelijkheden, om verdere details te bespreken en teleurstellingen en/of miscommunicatie te voorkomen. Het houden van feesten is niet toegestaan.

IS ROKEN TOEGESTAAN?

Roken is alleen buiten toegestaan buiten en uitsluitend met gebruik van een asbak en wees voorzichtig met uw sigaretten. In deze droge omgeving is het risico op brandgevaar groot. Roken binnen is niet toegestaan.

WAT IS DE BESTE MANIER OM CONTACT OP TE NEMEN?

Alle contacten zij beschikbaar op onze website. Wij zijn telefonisch bereikbaar maar ook via mail hello@studiotoff.nl, WhattsApp 0031-640987444 en via de chat functie op onze website. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen en al u vragen te beantwoorden. We zijn ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.

IS HET ZWEMBAD VERWARMD?

Ja het zwembad is verwarmbaar en kan op verzoek tegen een vergoeding worden opgewarmd.

ZIJN ER PARASOLLEN BIJ HET ZWEMBAD?

Het zonnedek naast het zwembad is uitgerust met twee grote parasols en zonnebedden voor uw comfort en bescherming tegen de zon

ZIJN DE MOSQUITOS EEN PROBLEEM?

De muggen in Puglia zijn niet gevaarlijk en dragen geen ziekten zoals malaria, ze zijn alleen een beetje vervelend en meestal aanwezig bij zonsopgang en zonsondergang. Bijna alle ramen zijn voorzien van horren.

RESERVERINGEN & ANNULERINGEN

WAT IS HET PROCES BIJ HET BOEKEN VAN EEN HUIS?

Reserveringen kunnen uitsluitend online worden gemaakt door de stappen op onze website te volgen of een email te sturen. Mocht u er niet uitkomen dan staan wij voor u klaar om te helpen!
Het boekingsproces verloopt in een aantal korte stappen:
a. Selecteer het huis van uw keuze in de door u gewenste periode.
b. Druk op de knop Reserveer.
c. Vul uw persoonsgegevens in
d. Zijn de gegevens juist, dan vinkt u akkoord met Algemene Voorwaarden aan en drukt u op bevestig boeking.
e. U krijgt automatisch een e-mail ter bevestiging.
f. TOFF Villas controleert alle aanvragen om te kijken of er niet gelijktijdig andere aanvragen binnen zijn gekomen (gezien er aanvragen via meerdere kanalen bij ons binnenkomen) en geeft u vervolgens zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail als de boekingsaanvraag akkoord is.
g. U krijgt van ons per e-mail het contract toegestuurd met betalingsgegevens.

Algemene voorwaarden
Bij het boeken van VILLA PUGLIA gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van TOFF Villa’s. Hierin staan alle contractvoorwaarden behorende bij u uw boeking. Hierin vindt u ook de annuleringsvoorwaarden, behorende bij uw contract. Wij verzoeken u dan ook de algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. Alle zaken die specifiek betrekking hebben op de door u gehuurde woning of de omgeving, hoort u van ons bij de aankomst.

IS ER EEN MINIMUMVERBLIJF VAN NACHT?

Ja dat is er. Om uw reservering korter te maken dan onze boekingseisen, stuurt u uw verzoek naar hello@studiotoff.nl en ons team zal kijken of dit mogelijk is.

BETALING VAN HUUR EN TERMIJNEN

Bij het selecteren van uw gewenste boekingsdatum voor VILLA PUGLIA ziet u direct een overzicht van de kosten behorende bij de reservering. Na het versturen van uw boekingsaanvraag krijgt u van ons de huurovereenkomst met daarop nogmaals de specificatie van de bedragen en de betaaltermijn(en).
Indien uw verblijfsperiode langer van 6 weken na boekingsdatum vragen wij om een aanbetaling van 25% binnen 7 dagen na boeking. De overige 75% van de totale huurprijs en de borg dienen uiterlijk 6 weken voor vertrek te worden voldaan. Voor boekingen die gemaakt worden korter dan 6 weken voor aankomstdatum vragen wij u de gehele huurprijs (100%) plus borg binnen 3 dagen te betalen.

MOET IK EEN BORG BETALEN VOOR EVENTUELE POTENTIËLE SCHADE AAN DE HUIZEN?

Ja voor VILLA PUGLIA is er een borg. Deze wordt betaald tegelijk met de huursom in de hierboven genoemde termijnen. Indien de villa aan het einde in een nette staat en goede staat achterlaat wordt de borg natuurlijk gewoon aan u teruggestort. Wij begrijpen dat er tijdens het verblijf iets kleins, zoals een glas, kapot kan gaan. Wij verzoeken wij u ons dit netjes aan het einde van uw verblijf te melden.

KUNNEN WE BETALEN BIJ AANKOMST?

De betaling geschiedt in twee termijnen die beiden volledig voldaan moeten zijn 6 weken voor aankomstdatum. Bij boeking binnen 6 weken voor verblijf dient de volledige betaling binnen 3 dagen na boeking worden voldaan en voor aankomst Uiteraard kunnen de extra services ook ter plaatste geboekt worden, echter gaat ook hier de voorkeur uit naar voor aankomst, gezien we betalingsprocedures willen vermijden tijdens uw verblijf.

Annuleringsvoorwaarden
 U wil/moet uw vakantie annuleren? U dient zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen kijken hoe we het contract kunnen ontbinden. Zie ook Algemene voorwaarden. In geval van annulering kan huurder reeds betaalde huurpenningen terugvorderen onder aftrek van een inhouding, waarvan de hoogte correspondeert met de datum van annulering. De percentages die worden ingehouden op restitutie zijn als volgt:
– bij annulering binnen 3 dagen na ontvangst van de aanbetaling zal een volledige terugbetaling worden gegeven 
- bij annulering tot 6 weken voor de aankomst dag van het geboekte verblijf is de huurder 25% van de huursom verschuldigd;
- bij annulering vanaf 6 weken vóór de aankomst dag van het geboekte verblijf is de huurder de volledige huursom verschuldigd.

TOFF VILLAS zal er echter naar streven de Villa opnieuw te verhuren voor de huurperiode en zal indien de boeking voor geheel is beveiligd alsnog de huursom of het saldo restitueren aan huurder. Wij adviseren de huurder om het risico van annulering te dekken door een passende verzekering af te sluiten.

HOE WEET IK DAT MIJN BETALING VEILIG IS?

We gebruiken Stripe als onze betalingsgateway. Stripe is gecertificeerd volgens de hoogste industrienormen en heeft regelgevende licenties over de hele wereld verkregen. U kunt meer informatie vinden op het boekingsformulier.

KAN IK DE DETAILS OP MIJN FACTUUR VERANDEREN WANNEER DIE IS UITGEGEVEN?

Indien de bevestiging onjuistheden bevat, dient de huurder daarvan binnen twee werkdagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging melding te maken bij Toff Villa

WAT IS HET ANNULERINGS- EN TERUGBETALINGSBELEID?

Klik hier om ons annulerings- en restitutiebeleid te bekijken

WAAROM HEBBEN WE PASPOORTGEGEVENS NODIG OP HET OGENBLIK VAN DE RESERVERING?

Paspoortgegevens moeten worden verzameld zoals vereist door de plaatselijke wetgeving. Om een ​​meer informele en ontspannen check-in te bieden op het moment van aankomst, vragen wij u bij het reserveren om alle nodige administratieve documenten.

Check In & Check Out

HOE KAN IK CONTROLEREN?

Bij aankomst zal er iemand van ons team aanwezig zijn om u te verwelkomen en u kennis te laten maken met de villa. We zullen u rondleiden en zullen u helpen met alles wat u nodig heeft om het maximale uit uw verblijf bij ons te halen. Het erg belangrijk voor ons om te weten hoe laat u aankomt. Informeer ons team daarom van tevoren om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig zal zijn. Mocht u tijdens uw verblijf vragen hebben of bent u op zoek naar tips, schroom dan niet om contact op te nemen met onze service agent of een medewerker van het TOFF team!

KUNNEN WE VROEGER/ LATER INCHECKEN?

Check-out tijd is om 10:30 uur in de ochtend en check-in tijd is vanaf 15.00 uur en voor 21 uur s’ avonds. Laat uitchecken en vroege check-ins zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact op met ons team om dit te bevestigen

KAN IK KORTER VERBLIJVEN DAN DE MINIMALE EIS?

Elke situatie wordt individueel behandeld en we willen natuurlijk waar mogelijk tegemoetkomen aan uw behoeften. De ervaring die we onze gasten willen bieden, is meer dan alleen een slaapplaats, we willen dat onze gast zich hecht aan de routine en de omgeving van het huis, en we zijn van mening dat het minimumverblijfbeleid hierop is afgestemd. Neem contact met ons op via hello@studitotoff.nl om de beschikbaarheid te bevestigen.

Back To Top